View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 29, 2021 5:26 am



Reply to topic  [ 9 posts ] 
forum not loading 
Author Message
User avatar

Joined: Wed Mar 26, 2008 12:34 pm
Posts: 3091
Location: South Surrey, for now
Post forum not loading
the forum wont load on my blackberry storm. anyone else have this issue. it seems to work on Gilles I-phone but it doesnt on Kathy's or my BB storm.

_________________
Not so stock, not so friendly.
VA7 RTA
Jeep with a lotta thick metal to protect the important bits


Tue Dec 07, 2010 9:52 pm
Profile WWW
User avatar

Joined: Sat Mar 15, 2008 4:49 pm
Posts: 1371
Location: Chilliwack, BC
Post Re: forum not loading
Won't load on my bb either, ask Jakob when he was a Paul's on Sat, and it worked on his Android.
OK Jakob, we have a problem, it's not the phone carrier cause we're on differant providers

_________________
Gord VA7 LJ
2005 Jeep LJ
Webmaster


Tue Dec 07, 2010 10:16 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Mar 26, 2008 12:34 pm
Posts: 3091
Location: South Surrey, for now
Post Re: forum not loading
somebody gonna get a hurt :mad2: :boxing:

_________________
Not so stock, not so friendly.
VA7 RTA
Jeep with a lotta thick metal to protect the important bits


Fri Dec 10, 2010 12:16 am
Profile WWW
Post Re: forum not loading
Doesn't load on my BB either. Rogers is the carrier.


Fri Dec 10, 2010 9:15 am
Post Re: forum not loading
I found a work around and am accessing the forum as I type ... Its called Opera Mini. A blackberry version of Opera. Not the best way to surf sites, but it worked. Here's a link to what I used and there are probably other links around to the same:
http://m.getjar.com/mobile/3334/opera-m ... 04&lang=en


Fri Dec 10, 2010 9:48 am
Post Re: forum not loading
The best link for Opera downloads, which will detect your mobile phone too, is: http://m.opera.com


Fri Dec 10, 2010 9:55 am
Post Re: forum not loading
PS I use Opera on my phones and the Forum works fine..

Best thing about it is it sync's with all my laptop and desktop clients also for passwords and favourites...


Fri Dec 10, 2010 12:25 pm
Post Re: forum not loading
Using opera on this BB isn't ideal because I can't configure the BB to use Opera as the default browser. So when I get these email notifications that a thread is updated along with a url to follow, its a manual process to follow up. I guess what I'm saying is that I'd like our website to be compatible with a BB. I've never come across any other site that didn't work (aside from those that use adobe flash) so I'm surprised that this one fails unless its using flash that is.


Fri Dec 10, 2010 12:42 pm
User avatar

Joined: Wed Mar 26, 2008 12:34 pm
Posts: 3091
Location: South Surrey, for now
Post Re: forum not loading
OK, ssooooo I've loaded opera mini 5.1 onto my BB Storm and it works pretty good. Page loads a little faster than before than when it stopped working. Its like using poynt tho. Have to select opera to go to the Herd site. I am using opera to write and load this message. Better now cuz I can use my mobile. But this still needs to be addressed properly.

_________________
Not so stock, not so friendly.
VA7 RTA
Jeep with a lotta thick metal to protect the important bits


Wed Dec 15, 2010 9:16 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.